سهم خواهی سعودی ها از مذاکرات وین-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

سهم خواهی سعودی ها از مذاکرات وین

وزیر خارجه عربستان سعودی امروز پنجشنبه گفت که این کشور امیدوار است، مذاکرات لغو تحریم‌های ایران، در راستای حمایت از منافع کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۶ - ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 09
کد خبر: ۱۱۲۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی امروز پنجشنبه ابراز امیدواری کرد که مذاکرات لغو تحریم‌های ایران، مثمر ثمر باشد.

شبکه خبری العربیه به نقل از بن فرحان گزارش داد: «امیدواریم که مذاکرات هسته‌ای کنونی، نتیجه‌بخش بوده و از منافع کشور‌های [عربی حاشیه]خلیج [فارس]محافظت کند».

وی در نشست خبری با عبداللطیف الزیانی همتای بحرینی خود مدعی شد که بین عربستان سعودی و لبنان، هیچ بحرانی وجود ندارد، آنچه مهم است، اصلاحات واقعی در لبنان است.

این وزیر سعودی با بیان اینکه «باید شاهد عمل دولت لبنانی باشیم، نه فقط اظهارنظر»، ادعا کرد که «بحران در لبنان بین حزب الله و مردم لبنان است».

بحران اخیر میان لبنان و برخی کشور‌های حاشیه خلیج فارس بویژه سعودی از آنجا آغاز شد که جرج قرداحی وزیر اطلاع‌رسانی لبنان در اظهاراتی که مربوط به پیش از وزیر شدنش است، جنگ علیه یمن را بیهوده می‌خواند و خواستار پایان آن می‌شود.

در پی این اظهارات، عربستان سعودی سفیر خود در بیروت را فراخواند و از سفیر لبنان در عربستان نیز خواست این کشور را ترک کند. امارات، کویت و بحرین نیز در اقدامی مشابه سفرای خود از بیروت را فراخوانده و تأکید کردند که این اقدام آن‌ها به نشانه همبستگی با عربستان انجام شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار